Faes Group BV

Voor het laatst bijgewerkt op 5 april 2013

Printen Mailen

Contactpersoon:

Poll, R. van de

Postadres:

Postbus 209
5540 AE REUSEL

Vestigingsadres:

Hamelendijk 2
5541 RA REUSEL

Overig:

Telefoon: 0497-389070
Fax: 0497-380719
E-mail: info@faesgroup.com
Website: http://www.faesgroup.com

Bedrijfsprofiel:

Faes Group is uw defensie specialist op het gebied van duurzame verpakkingen. Het uitbesteden van verpakkingsconcepten voor industriële, promotionele en logistieke toepassingen is heel goed mogelijk. Een goede verpakkingspartner weet zich in te leven in zijn klant en komt altijd met de meest economische, creatieve en gebruiksvriendelijke oplossing. Om dit goed te kunnen doen zijn vele disciplines noodzakelijk. Een goede verpakkingsspecialist heeft dan ook designers, ingenieurs, bedrijfskundige specialisten en klantgerichte accountmanagers in huis.

Om hier op te kunnen beantwoorden heeft de Faes Group haar activiteiten in verschillende business units ondergebracht. Enerzijds de efficiënte en uiterst flexibele productie unit Faes Cases die snel inspeelt op de meest uiteenlopende verpakkingsvraagstukken van dat moment. Anderzijds het allesomvattende verpakkingsadviesbureau FPC wat met u meedenkt vanaf het begin tot het eind als het gaat om de ontwikkeling en de totstandkoming van uw complete vraag op het gebied van verpakkingen. Voor het bedienen van onze buitenlandse klanten kent de Faes Group de businessunit SKB Europe.

Op deze wijze profiteren onze klanten van de eenvoud en de souplesse van een geolied productieapparaat en tegelijkertijd ook van de mogelijkheid om u als strategisch partner van dienst te kunnen zijn. In het laatste geval willen wij graag een verlengstuk zijn van uw dagelijkse bedrijfsvoering. Of het nu gaat om advies, ontwerp, beproeving, levering of implementatie van een verpakking, bij de Faes Group bent u altijd aan het juiste adres.

Faes Group: The defence specialist in field of packaging solutions.

Certificaten:
ISO 9001-2008

Terug naar boven
Tweets by @nifarp

Dossiers